Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht

De eerste zaterdag in oktober vindt de X-Treme / KustmarathonZeeland MTB toertocht plaats.
Deze MTB toertocht wordt sinds 2007 gereden op het Kustmarathon Zeeland parcours, maar dan in omgekeerde richting; van Zoutelande naar Burgh dus. In 2013 is de toertocht met een 10 tal spannende kilometers uitgebreid.

Het ongekende succes van afgelopen jaren heeft de organisatiegroep een gigantische motivatie gegeven om dit jaar de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers of wielrenners mogen deze zéér gevarieerde tocht van ca. 55 kilometer aan de Zeeuwse kust zeker niet missen. De toertocht brengt u, via de schitterende bossen, duinen en vooral de stranden die de Zeeuwse kust rijk is, van Zoutelande naar Burgh. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die getrotseerd moeten worden. Natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij op die dag.

Als de toertocht eenmaal gedaan is, wacht bij de finish een onvergetelijke ontvangst van publiek en het ontvangstcomité van ATB Team X-Treme die de renners verblijden met een unieke herinneringsmedaille, een drankje én de onvergetelijke Burghse perencake van de plaatselijke bakker.
Deze toertocht is beslist géén wedstrijd dus onderweg hebben de deelnemers volop gelegenheid om van de schitterende omgeving te genieten.


Geslaagde MarathonZeeland meeting 2015

DOMBURG - Deze bikers waren afgelopen donderdag present op de aftrap van het MarathonZeeland weekend 2015. Traditiegetrouw wordt voorafgaand aan het weekend een marathonmeeting georganiseerd waat deelnemers, organisatie, sponsoren en instanties elkaar kunnen ontmoeten. Dit jaar werd het gehouden in het gemeentehuis van Veere in Domburg.

Laatst aangepast (zondag 13 september 2015 17:19)

Lees meer...

 

Meeting Kustmarathon Zeeland a.s. donderdag 10 september

20150907-1 Logo Kustmarathon ZeelandDOMBURG - Traditiegetrouw vindt voor het Kustmarathon Zeelandweekend een meeting plaats. Dit keer op donderdag 10 september en het wordt gehouden in het gemeentehuis van Veere in Domburg. Een afwisselend, interessant programma is er voor deelnemers en sponsoren. De toegang gratis.

Laatst aangepast (maandag 07 september 2015 19:54)

Lees meer...

 

Al ruim 850 inschrijvingen voor MTB toertocht Marathon Zeeland

20150110-1 Routebord Kustmarathon Zeeland MTB toertochtZOUTELANDE-BURGH Na amper 2 weken na de start van de inschrijving voor de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2015 hebben zich al meer dan de helft van het maximale aantal deelnemers aangemeld. Dik 750 mannen en een kleine 100 vrouwen gaan in 2015 de uitdaging met de elementen (weer) aan. Dat gaat hard waarmee deze MTB toertocht zichzelf bewijst. 

 

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 10 januari 2015 11:37)

Lees meer...

 

Filmverslagen X-Treme/KustmarathonZeeland MTB Toertocht 2014

ZOUTELANDE-BURGH Karel de Smet heeft ook dit jaar weer een schitterend filmverslag gemaakt van de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2014.

Zie de link: http://youtu.be/mjXnvuWXQVc?list=UUXRGX14C0jjZLFJHTsMWkyQ

Ook Jan Wondergem heeft een mooi filmverslag gemaakt

Zie de link: https://www.youtube.com/watch?v=znn4w2Jq88o

 

Laatst aangepast (vrijdag 21 november 2014 15:09)

 

Vrijwilligers MTB toertocht MarathonZeeland krijgen marathonboek

20130920 Logo Kust marathon ZeelandZOUTELANDE - BURGH De vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat de X-Treme /  Kustmarathon Zeeland MTB toertocht 2014 weer op rolletjes is verlopen worden ook dit jaar weer verrast met het boek "Stik bliee" over het twaalfde Kustmarathonweekend. De marathon organisatie drukt daarmee hun waardering uit aan de vele vrijwilligers die het weekend tot een succes maakten..

 

Laatst aangepast (vrijdag 14 november 2014 09:17)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook