Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht

De eerste zaterdag in oktober vindt de X-Treme / KustmarathonZeeland MTB toertocht plaats.
Deze MTB toertocht wordt sinds 2007 gereden op het Kustmarathon Zeeland parcours, maar dan in omgekeerde richting; van Zoutelande naar Burgh dus. In 2013 is de toertocht met een 10 tal spannende kilometers uitgebreid.

Het ongekende succes van afgelopen jaren heeft de organisatiegroep een gigantische motivatie gegeven om dit jaar de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers of wielrenners mogen deze zéér gevarieerde tocht van ca. 55 kilometer aan de Zeeuwse kust zeker niet missen. De toertocht brengt u, via de schitterende bossen, duinen en vooral de stranden die de Zeeuwse kust rijk is, van Zoutelande naar Burgh. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die getrotseerd moeten worden. Natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij op die dag.

Als de toertocht eenmaal gedaan is, wacht bij de finish een onvergetelijke ontvangst van publiek en het ontvangstcomité van ATB Team X-Treme die de renners verblijden met een unieke herinneringsmedaille, een drankje én de onvergetelijke Burghse perencake van de plaatselijke bakker.
Deze toertocht is beslist géén wedstrijd dus onderweg hebben de deelnemers volop gelegenheid om van de schitterende omgeving te genieten.


X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht 2011 volgeboekt

Nog geen 17 dagen na de openstelling van de inschrijving voor de X-Treme/MarathonZeeland MTB Toertocht is deze al volgeboekt.

Laatst aangepast (dinsdag 21 mei 2013 14:40)

Lees meer...

 

X-Treme/MarathonZeeland MTB toertocht 2011 nagenoeg vol

De inschrijving voor de X-Treme/MarathonZeeland MTB toertocht van zaterdag 1 oktober 2011 is nog nooit zo snel gegaan. Slechts 11 dagen na de opening zijn er nog maar ca. 50 startbewijzen beschikbaar. Wil je nog meedoen? Wacht niet langer en schrijf je in via www.marathonzeeland.nl

Laatst aangepast (dinsdag 11 januari 2011 21:23)

 

Vooruitblik X-Treme/MarathonZeeland MTB toertocht 2010

Over een aantal weken staat de X-Treme / MarathonZeeland MTB toertocht weer voor de deur. Op zaterdag 2 oktober om 8.00 uur wordt in Zoutelande het startschot gegeven voor de, inmiddels alweer, 4e editie van dit niet meer weg te denken onderdeel van het MarathonZeeland weekend.

Laatst aangepast (vrijdag 20 september 2013 18:33)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook