Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-TremeMarathonZeeland MTB-Toertocht

De eerste zaterdag in oktober vindt de X-Treme / KustmarathonZeeland MTB toertocht plaats.
Deze MTB toertocht wordt sinds 2007 gereden op het Kustmarathon Zeeland parcours, maar dan in omgekeerde richting; van Zoutelande naar Burgh dus. In 2013 is de toertocht met een 10 tal spannende kilometers uitgebreid.

Het ongekende succes van afgelopen jaren heeft de organisatiegroep een gigantische motivatie gegeven om dit jaar de handen weer flink uit de mouwen te steken.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers of wielrenners mogen deze zéér gevarieerde tocht van ca. 55 kilometer aan de Zeeuwse kust zeker niet missen. De toertocht brengt u, via de schitterende bossen, duinen en vooral de stranden die de Zeeuwse kust rijk is, van Zoutelande naar Burgh. Wind, water en zand zijn dé Zeeuwse elementen die getrotseerd moeten worden. Natuurlijk afhankelijk van het weer en het getij op die dag.

Als de toertocht eenmaal gedaan is, wacht bij de finish een onvergetelijke ontvangst van publiek en het ontvangstcomité van ATB Team X-Treme die de renners verblijden met een unieke herinneringsmedaille, een drankje én de onvergetelijke Burghse perencake van de plaatselijke bakker.
Deze toertocht is beslist géén wedstrijd dus onderweg hebben de deelnemers volop gelegenheid om van de schitterende omgeving te genieten.


Route KustmarathonZeeland MTB toertocht iets gewijzigd

BURGH-HAAMSTEDE – De voorbereidingen voor de editie 2018 van de KustmarathonZeeland MTB toertocht zijn in volle gang. De plannen zijn gesmeed, vrijwilligers zijn of worden gevraagd, de boodschappen en materialen voor de verzorging onderweg zijn besteld en de routeborden zijn afgestoft. Stuurborden gemaakt en verzonden. Dus wat wil je nog meer.

Laatst aangepast (vrijdag 28 september 2018 19:02)

Lees meer...

 

Burghse Bakker plukt voor perencake MTB toertocht Kustmarathon

BURGH - De bakkers van bakkerij "In de de Soete Suikerbol in Burgh" waren deze week druk in de weer om de peren te plukken die zij ingekocht hebben om de welbekende Burghse perencake te bakken die aan de deelnemers van de MTB toertocht van de Kustmarathon Zeeland wordt aangeboden.

Bakkers succes met het schillen én het bakken van deze lekkernij aan de finish.

20180915-1 Perenpluk Kustmarathon

Laatst aangepast (donderdag 20 september 2018 19:29)

 

Schrijf je nu in voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht

Zoutelande-Burgh - Je kan er maar beter vroeg bij zijn. Voor je het weet schiet je het voorjaar in met alle drukte van dien. De kans is dan wel heel groot dat je pas op het allerlaatste moment denkt aan je inschrijving voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht die dit jaar op zaterdag 6 oktober wordt gehouden.

Dan ben je helaas te laat, want de inschrijving sluit op 20 augustus óf zodra de limiet van 1500 deelnemers is bereikt. Inmiddels zijn je al een kleine 600 bikers voorgegaan. Dus schrijf je vandaag nog in op via www.marathonzeeland.nl20180116-1 Kustmarathon MTB - foto SMZ

 

Laatst aangepast (dinsdag 16 januari 2018 13:57)

 

Al 800 inschrijvingen voor X-Treme/KustmarathonZeeland MTB Toertocht

20170131-1 Logo KustmarathonZeelandZOUTELANDE-BURGH - We schrijven nog maar net eind januari en nu al hebben zich 780 deelnemers ingeschreven voor de volgende editie op 7 oktober aanstaande. De die-hards hebben natuurlijk al gekeken naar het getij op deze dag. De beachbikers gaan het treffen het met laagwater om 9.35 uur bij de Roompotsluis noordzee zijde.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Schrijf je nu in voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht

20160102-1 Logo Kustmarathon ZeelandZOUTELANDE – Exact op 1 januari om middernacht is de inschrijving gestart voor de verschillende onderdelen van de Kustmarathon Zeeland, die dit jaar in het weekend van 30 september t/m 2 oktober 2016 wordt gehouden.
De X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht van Zoutelande naar Burgh gaat op 1 oktober van start. Dit jaar alweer voor de 10e keer.

 

Laatst aangepast (zaterdag 02 januari 2016 14:54)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook