Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

MTB parcoursen & routes

Mountainbiken in Zeeland???? Kan dat dan in dat natte en platte stukje Nederland? Natuurlijk wel !! Creatief en ondernemend als we zijn hebben we in samenwerking met Staatsbosbeheer en anderen een aantal aantrekkelijke parcoursen of terreinfietsroutes weten aan te leggen.

Kijk hiernaast voor de mogelijkheden enne ..... tot ziens.

Om nog lang gebruik te mogen maken van deze routes hopen we natuurlijk wel dat je je aan de volgende regeltjes wilt houden.

 • Fiets alleen daar waar het is toegestaan;
 • Respecteer de natuur: plant én dier;
 • Fiets in kleine groepjes;
 • Waarschuw andere recreanten tijdig én vriendelijk;
 • Benader andere recreanten en drukke locaties stapvoets;
 • Voorkom onnodig remmen: spaar de ondergrond;
 • Maak geen onnodig lawaai;
 • Laat geen afval achter. 
 1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Natuurlijk onderhoud aan Weyevliet parcours Vlissingen

20180719-1 Onderhoud WeyevlietVLISSINGEN - Terwijl de clubzaken voor een deel stil liggen vanwege de zomervakantie gaat het onderhoud aan het Weyevliet terrein toch gewoon door. Een flinke kudde schapen heeft inmiddels de strijd aangebonden met het lange gras en vooral ook de distels.

 

Omdat hiervoor steeds een ander deel van het terrein wordt afgezet is het parcours even minder toegankelijk.

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 21 juli 2018 10:15)

Lees meer...

 

Onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours

BURGH-HAAMSTEDE - Na een goed gesprek met Staatsbosbeheer heeft het onderhouds team van ATB Team X-Treme besloten om de meest noodzakelijke delen van het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen alsnog aan te pakken. De langdurige droogte maakt het er helaas niet beter op.

 

Laatst aangepast (woensdag 18 juli 2018 10:01)

Lees meer...

 

Hard gewerkt op het MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Er is door Wouter en Leonard weer hard gewerkt om het lange gras langs de tracks te lijf te gaan met bosmaaiers. Eerdaags komen ook de schapen van Kaljouw Landschapbeheer weer hun werk doen en gaan dan o.a. de distels te lijf.

20180606-1 Wouter en Leonard bosmaaien Weyvliet - foto Wouter Amsterdam

Goed werk mannen!!!

 

 

Laatst aangepast (zondag 17 juni 2018 11:04)

 

Hinder en bereikbaarheid MTB parcours "het Schenge"

GOES - Werkzaamheden aan het project Westerschans nabij het Fitland Goes en het MTB parcours MTB parcours sportpark "het Schenge" brengen vanzelfsprekend hinder met zich mee.
 
Afgelopen weken zijn de fundering en eerste lagen asfalt van de nieuwe wegen aangebracht. Daarnaast is men druk bezig geweest allerlei kabels en leidingen te verleggen. Aan de ringbaan zijn voorbereidende werkzaamheden getroffen voor een nieuwe kruising naar de Zaagmolenstraat.
 
Hieronder volgen de komende werkzaamheden, die invloed hebben op de bereikbaarheid van Fitland Goes en het MTB parcours:
 
Week 24
 • Woensdag 13 juni wordt er vanaf 23.00 uur een nieuwe asfaltlaag aangebracht voor de in- en uitrit van het parkeerterrein. 
 • Donderdag 14 juni worden er putranden aangebracht. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar, maar dit geeft wel overlast.
 • Vrijdag 15 juni is vanaf 20.00 uur de ringbaan vanaf afslag Goes Noord tot aan de brug afgesloten. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar via de ringbaan vanaf de Praxis en langs het kanaal vanuit Wilhelminadorp. De afsluiting van de ringbaan duurt tot maandagochtend 18 juni 6.00 uur, vanaf die tijd zijn Fitland Goes en het MTB parcours bereikbaar via de nieuwe weg!
 

Laatst aangepast (woensdag 06 juni 2018 15:08)

 

Hinder MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Waterschap Scheldestromen wil aanstaande vrijdag (8 juni) het talud van de watergang langs de Sloeweg gaan maaien i.v.m. herprofilering van het talud.
De week er op zullen die werkzaamheden plaats gaan vinden zowel aan de kant van het tankstation als de kant van het mountainbike parcours.
 
Zij gaan een nieuwe mat aanbrengen tegen het afkalven van het talud en zullen alle vrijkomende grond weer in het talud verwerken.
Zoals de gemeente nu inschat blijven werkzaamheden op afstand van het van het parcours en valt er geen of weinig hinder te verwachten.
 
Daarnaast wil CSW Bestevaêr tijdens hun jaarlijkse sportdag op dinsdag 26 juni 2018 tussen 8.00 uur en 15.00 uur op het veld naast het schoolplein een stormbaan neerleggen.
Deze dag/tijden is toegang in dit deel van het terrein voor anderen niet mogelijk. De overige delen van het terrein zijn overigens gewoon toegankelijk.
 
 

Laatst aangepast (woensdag 06 juni 2018 14:50)

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook