Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Stelleplas strijdtoneel 2e wedstrijd Zeeuwse ATB Wintercompetitie

HEINKENSZAND Op een pittig parcours rondom de Stelleplas in Heinkenszand leverden de mountainbikers afgelopen zaterdag een stevige strijd om de beste podiumplekken.

Laatst aangepast (woensdag 06 november 2013 17:42)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2013-2014 opent in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK Afgelopen zaterdag (26 oktober) werd de Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2013-2014 geopend met de wedstrijd in Wolphaartsdijk. Andere jaren was deze eer weggelegd voor Kortgene, echter het ontbreken van voldoende vrijwilligers deed deze organisatie besluiten te stoppen.

Laatst aangepast (vrijdag 01 november 2013 21:20)

Lees meer...

 

Start Zeeuwse ATB Wintercompetitie a.s zaterdag in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK Wolphaartsdijk bijt het spits af in de lange serie wedstrijden die de Zeeuwse ATB Wintercompetitie dit seizoen telt. Niet minder dan 11 wedstrijden sieren de kalender. De finale wordt gereden in Ouddorp op het nieuwe parcours op de Kabbelaarsbank (Brouwerdam).

Laatst aangepast (maandag 28 oktober 2013 17:52)

Lees meer...

 

Spanning tot het eind in ForestHill MTB wedstrijd

Waar het gemiddelde aantal deelnemers bleef steken op 105 waren er toch zo’n kleine 130 renners naar Burgh-Haamstede getogen om deel te nemen aan de ForestHill MTB wedstrijd.

Lees meer...

 

Zinderende finale wintercompetitie tijdens ForestHill MTB wedstrijd, 22 januari 2011

Het zal zaterdag 22 januari spanning en sensatie geven in Burgh-Haamstede tijdens de ForestHill MTB wedstrijd. Dan strijken de mountainbikers neer in Boswachterij Westerschouwen om, op het Patrick Tolhoek MTB parcours, de strijd met elkaar aan te binden in de finale van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2010-2011. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van ATB Team X-Treme.

Laatst aangepast (vrijdag 07 januari 2011 11:02)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook