Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Kees Reijnhout lachende derde in Hulst

Dit keer vertrokken de renners richting Hulst voor de zesde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2013-2014. Een aantal plaatselijke vedetten dachten voor eigen publiek hun slag te kunnen slaan. Dat pakte onverwacht toch even anders uit!!

Laatst aangepast (vrijdag 06 december 2013 15:04)

Lees meer...

 

Vier nieuwe winnaars in Wintercompetitiewedstrijd Hoogerheide

Weer was een parcours buiten de provinciegrenzen het strijdtoneel voor de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2013-2014. Op zaterdag 23 november namen de bikers bezit van de bossen rondom Hoogerheide waar het Fokkerbos het decor vormde voor spannende wedstrijden.

Laatst aangepast (woensdag 27 november 2013 11:23)

Lees meer...

 

ATB Circus streek neer in Zelzate (B)

Voor de verandering week het mountainbike circus afgelopen zaterdag (16 november) uit naar onze zuiderburen.  In Zelzate werd de vijfde wedstrijd van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2013-2014 verreden.

Laatst aangepast (vrijdag 22 november 2013 14:52)

Lees meer...

 

Prima te biken in MTB wedstrijd 's Heer Arendskerke

Een stuk minder deelnemers in ’s-Heer Arendskerke waar op parcours de Kraker alweer de derde wedstrijd van de Zeeuwse ATB Wintercopmpetitie werd verreden. De achterblijvers hadden met hun keuze om weg te blijven geen gelijk.

Laatst aangepast (donderdag 14 november 2013 10:55)

Lees meer...

 

Wemeldinge toegevoegd Zeeuwse ATB Wintercompetitie

WEMELDINGE Aan de kalender van de Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2013-2014 is de wedstrijd in Wemeldinge toegevoegd. Deze wedstrijd zal verreden worden op zaterdag 28 december 2013.

Laatst aangepast (woensdag 06 november 2013 19:36)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook