Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Zeeuwse ATB wintercompetitie Wemeldinge

WEMELDINGE - Een beetje windering was het wel tijdens de vijfde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 in Wemeldinge. De 115 deelnemers maalden daar echter helemaal niet om en reden gewoon hun wedstrijd. 

De uitslagen staan inmiddels op de uitslagenpagina. Geen verslag van de wedstrijd (wie wil dat eens gaan verzorgen?) maar wel een, inmiddels traditie geworden, filmimpressie van de categorie t/m 8 jaar en de 9 + 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

De volgende wedstrijd is zaterdag 12 december in Hulst.

Laatst aangepast (maandag 07 december 2015 14:06)

 

Ouderwets genieten tijdens de ZEEUWSE GASTEN MTB wedstrijd

BURGH-HAAMSTEDE – Het was weer ouderwets genieten, afgelopen zaterdag, in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede. We hadden het al aangekondigd en de verwachting is dan ook zeker uitgekomen, meer dan dat zelfs. De voorspellingen van de weermannen en vrouwen kwamen precies uit. Het grootste deel van de dag was het prima vertoeven op en om het Patrick Tolhoek MTB parcours. Alleen het tijdens het laatste wedstrijd halfuurtje en het opruimen kwam het met bakken uit de hemel. Maar geen probleem voor de ca. 130 renners en het ruim aanwezige publiek. Maar daar ging het niet alleen om …….

Laatst aangepast (woensdag 02 december 2015 18:18)

Lees meer...

 

Verrassingen tijdens DE ZEEUWSE GASTEN MTB wedstrijd zaterdag a.s.?

20141111-1 Affiche Zeeuwse ATB wintercompetitie  2014-2015 Zeeuwse Gasten MTB wedstrijdBURGH-HAAMSTEDE Gaan we aanstaande zaterdag verrassingen zien of zullen de leiders in de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 hun koppositie alleen maar verder versterken. Dat wordt de hamvraag. Het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen zou wel eens het toneel kunnen worden van een flink mountainbike spektakel tijdens DE ZEEUWSE GASTEN MTB wedstrijd 2015. Zeker als er andere dan de gebruikelijke deelnemers aan deze competitie zich bij de inschrijftafel melden.

 

 

Laatst aangepast (woensdag 25 november 2015 11:25)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB wintercompetitie: Debuut in Oude-Tonge

OUDE-TONGE - De derde wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2015-2016 is afgelopen zaterdag, in toch wel winterse taferelen, verreden in Oude-Tonge. De organisatoren troffen het niet in hun allereerste georganiseerde wedstrijd voor deze competitie. Maar toch deerde het weer hen én de renners niet. Nattigheid, zelfs wat hagel en daardoor een kleiïg modderparcours, hoort ook bij deze competitie. Toch was er ook af en toe een zonnetje. Niettemin waren renners zeer te spreken over de organisatie en het parcours. Chapeau!!

De uitslagen staan inmiddels op de uitslagenpagina. Ook dit keer geen verslag van de wedstrijd (wie wil dat eens gaan verzorgen?) maar wel een filmimpressie van de categorie t/m 8 jaar en de 9 + 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

De volgende wedstrijd is zaterdag 28 november in Burgh-Haamstede, Boswachterij Westerschouwen.

Laatst aangepast (maandag 23 november 2015 15:37)

 

Zeeuwse ATB wintercompetitie Zelzate

ZELZATE - De tweede wedstrijd van de Zeeuwse ATB wintercompetitie is afgelopen zaterdag bij onze zuiderburen verreden in Zelzate. De uitslagen staan inmiddels op de uitslagenpagina. Geen verslag van de wedstrijd deze keer (wie wil dat voortaan gaan verzorgen?) maar wel een filmimpressie van de 9 en 10 jarigen van de hand van Jacco van Iwaarden.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 21 november in Oude Tonge.

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook