Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse ATB Wintercompetitie

De Zeeuwse ATB Wintercompetitie is een reeks van ATB wedstrijden die in zuid-west Nederland worden georganiseerd. Vaak op gelegenheidsparcursen. Deze competitie is toegankelijk voor zowel recreanten, beginnende- en de meer ervaren wedstrijdrenners. Er wordt gestart in diverse categorieën en men kan meedoen vanaf 5/6 jaar.

De Zeeuwse ATB wintercompetitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van de KNWU en Trimbelangen Midden Zeeland, met als participanten de wielerverenigingen en wielercomités.

  1. JeugdTeam

Jeugd heeft de toekomst ……. én onze speciale aandacht!

Het jeugdteam behartigt hun belangen en organiseert speciale activiteiten voor onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar (junioren).


Eerste wedstrijd van de Zeeuwse wintercompetitie verreden in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - de eerste wedstrijd van de TMZ MTB Wintercompetitie werd dit jaar in Wolphaartsdijk gereden. De organisatoren (stichting wielersport Wolphaartsdijk) hadden hun best gedaan om de route toch weer wat anders te maken dan andere jaren. Vaste elementen bij deze wedstrijd zijn, een stukje bos langs de Muidenweg, de dijk op en af, en voor de oudere groepen een stukje zand. Al met al een mooi parcours. Inschrijven kon in restaurant De Meerkoet.

Laatst aangepast (vrijdag 26 oktober 2018 09:13)

Lees meer...

 

Zeeuwse ATB Wintercompetitie is aanstaande; de kalender

BURGH-HAAMSTEDE – De Zeeuwse ATB Wintercompetitie 2018-2019 wordt momenteel op poten gezet. Inmiddels zijn de data alweer bekend. De wedstrijdenreeks bestaat dit jaar uit 10 wedstrijden en vangt aan met de wedstrijd in Wolphaartsdijk op zaterdag 20 oktober. De finale is 5 januari in Heinkenszand op het parcours Stelleplas. Zaterdag 24 november wordt het open Zeeuws Kampioenschap MTB verreden op het Patrick Tolhoek MTB parcours, boswachterij Westerschouwen in Burgh-Haamstede.

Lees meer...

 

Voorlaatste wedstrijd ATB Wintercompetitie 2017 in Westkapelle

Inschrijven: Café Restaurant Kasteel van Batavia

20171212-2 Affiche ATB wedstrijd Westkapelle 16-12-2017

 

 

Laatst aangepast (dinsdag 12 december 2017 13:47)

 

Zeeuwse ATB wintercompetitite, laat de winter maar komen, ATB Team X-Treme is er klaar voor.

WEMELDINGE - Aanstaande zaterdag begint de Zeeuwse ATB wintercompetitie in Wemeldinge. We rijden nu nog in ons zomertenue, maar dat is aan het eind van de week voorbij. Dan is het weer tijd om van de herfst te genieten na een leuke ATB wedstrijd op een mooi Zeeuws parcours.

Laatst aangepast (dinsdag 17 oktober 2017 17:24)

Lees meer...

 

Zaterdag start Zeeuwse ATB Wintercompetitie in Wemeldinge

WEMELDINGE – De start van de Zeeuwse ATB wintercompetitie 2016-2017 is deze keer in Wemeldinge. Een bekend parcours en naar verluid in het Wemeldingse bos. Wie zullen er staan, wie doet dit seizoen een gooi naar de kampioenstitel? Want dát is het belang …. winnaar van deze competitie. Natuurlijk staat deze reeks wedstrijden vooral garant voor veel mountainbike plezier voor zowel beginners als gevorderde bikers in maar liefst acht categorieën van 5 tot 100 jaar. Sportieve strijd in een gemoedelijke sfeer. Daar gaan we voor en daar staan we voor, aldus de organisatie!!

Laatst aangepast (vrijdag 14 oktober 2016 09:11)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook