Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Zeeuwse MTB Strandtocht

De tweede editie van deze avontuurlijke avondtocht over het Walcherse strand staat op de kalender voor zaterdag 19 mei 2018. Vertrek in de schemering om 22.00 uur bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke (Walcheren) richting het Veersemeer en Veersedam naar het begin van de Stormvloedkering Oosterschelde. Vanaf daar volgt de tocht over het strand om een paar uurtjes en 38 kilometer later aan te komen bij Café Restaurant Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een dik verdiende kop soep staat te wachten. Dit wil je niet missen, schrijf je snel in.

20180516-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichting 19 mei 2018350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  INFORMATIE                                               INSCHRIJVEN

 

Inschrijving open voor Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting

20180207-1 Affiche Zeeuwse strandtocht met verlichtingSEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE – In de herhaling zo mogen we de tweede Zeeuwse MTB Strand-Avondtocht met verlichting wel noemen. Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 zal op zaterdag 3 maart 2018 aanstaande de tweede editie worden georganiseerd in samenwerking met onze sponsoren Café-Restaurant Kasteel van Batavia uit Westkapelle en Van der Eijk tweewielerspecialist uit Serooskerke.

 

Zorg dat je erbij bent!!

 

De start voor deze spectaculaire toertocht zal om 19.00 uur worden gegeven bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke. Na 38 spannende kilometers in de schemer en het donker over binnenwegen, polderpaadjes én natuurlijk het strand zal gefinisht worden bij "Restaurant café Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een lekkere kop soek op de deelnemers staat te wachten.

 


Pak deze unieke kans en doe mee! Voor slechts €10,00 ben jij ook van de partij!

 

 

INFORMATIE&INSCHRIJVEN 

 

Laatst aangepast (vrijdag 02 maart 2018 14:32)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook