Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


Succesvolle 3e wedstrijd Zomercup op nieuw parcours Vlissingen

20150605-2 Zomercup Vlissingen Podium jeugd 2 3 en begeleidersVLISSINGEN - Op vrijdag 5 juni is alweer de 3e wedstrijd verreden van de X-Treme ATB Zomercup. Het was de eerste officiële wedstrijd op het nieuwe MTB parcours in de wijk Weyevliet. In de weken voorafgaand aan de wedstrijd was het parcours helemaal wedstrijdklaar gemaakt door kleischelpen te verspreiden en een aantal hindernissen aan te leggen in de route. Het is een mooi parcours geworden, met veel korte bochtjes en korte klimmetjes. Dit parcours vraagt om heel veel behendigheid en al de stuurmanskunsten moeten benut worden om hier een goede uitslag te rijden.

 

Laatst aangepast (dinsdag 09 juni 2015 09:11)

Lees meer...

 

Record aantal deelnemers X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk

20150522-1 Zomercup Wolphaartsdijk  Storm en Senna kleinWOLPHAARTSDIJK - Vrijdag 22 mei is de tweede wedstrijd van de X-Treme ATB zomercup onder zomerse omstandigheden verreden in het bekende parcours aan de Schelphoek in Wolphaartsdijk. In totaal stonden 94 bikers aan de start voor hun wedstrijden in de diverse categorieën. Het lokale organisatiecomité had een mooi parcours uitgezet met veel draaien en keren. Het strand was dit keer niet berijdbaar vanwege onderhoud aan het strand, maar op het talud van de dijk was een technisch stuk uitgelegd met korte draaitjes er in. Er was ook voor het publiek genoeg te zien omdat de renners vaak terugdraaien richting start en finish.

 

Laatst aangepast (zondag 24 mei 2015 12:24)

Lees meer...

 

Doe mee met X-Treme MTB activiteiten in Vlissingen!!!

VLISSINGEN - Op vrijdagavond 5 juni wordt op het nieuwe mountainbikeparcours Weyevliet in Vlissingen voor het eerst een mountainbike wedstrijd gehouden. Deze wordt georganiseerd als onderdeel van de X-Treme ATB Zomercup 2015. Als voorbereiding op deze wedstrijd, maar ook als kennismaking met het mountainbiken organiseren we op zondag 31 mei een open MTB training. Deze training staat open voor iedereen, dus zowel voor geoefende MTB-ers als voor beginners. Jong en oud, man, vrouw, iedereen is van harte welkom!

Laatst aangepast (vrijdag 22 mei 2015 15:19)

Lees meer...

 

Alles staat klaar voor 2e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup

20150402-1 Affiche X-Treme ATB Zomercup 2015WOLPHAARTSDIJK - Op vrijdagavond 22 mei staat de 2e wedstrijd van de ATB X-Treme zomercup op het programma. Er kan vanaf 17.00 uur ingeschreven worden in Restaurant De Meerkoet.

De wedstrijden beginnen met de jongste jeugdrenners om 18.00 uur. De A-Categorie en de veteranen sluiten het programma af en starten om 19.30 uur.

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 16 mei 2015 09:53)

Lees meer...

 

Zomers begin X-Treme ATB Zomercup 2015 in Kruiningen

20150413-5 Stuurbord Zomercup 2015KRUININGEN Op vrijdag 10 april heeft Wielercomité Rentoc uit Kruiningen op het bekende parcours in Den Inkel de eerste wedstrijd van de ATB zomercup competitie 2015 georganiseerd. Het parcours lag er op deze eerste echte lentedag snel bij. In totaal kwamen 73 renners aan de start voor 7 spannende wedstrijden.

 

 

 

Laatst aangepast (maandag 13 april 2015 12:11)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook