Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


Wie gaat er zaterdag aan de haal met de Zeeuws Kampioenstitel?

20160509-1 Affiche X-Treme ATB Zomercup 2016WEMELDINGE - Op zaterdag 14 mei organiseert Wielercomité Teamwerk Wemeldinge het Open Zeeuws kampioenschap Mountainbike 2016. Tijdens deze 3e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup wordt in 7 categorieën gestreden om Zeeuwse kampioenstitel. De wedstrijd staat open voor iedereen, maar alleen inwoners van Zeeland óf leden van een Zeeuwse wielerverenging mogen zich een jaar lang winnaar van het Open Zeeuws Kampioenschap noemen.

 

 

 

Laatst aangepast (maandag 09 mei 2016 10:55)

Lees meer...

 

UPDATE Erik Boer wint Zomercup thuiswedstrijd in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - 67 mountainbikers trokken zich niets aan van de weersvoorspellingen en hebben dinsdagavond 26 april meegedaan aan de Koningscross in Wolphaartsdijk. Op het parcours in recreatieterrein "De Schelphoek" had het lokale comité een uitdagend rondje uitgezet. Speciaal voor de wedstrijd was er een drop-off gemaakt die door de meeste deelnemers goed genomen kon worden. Als alternatief voor de minder bedreven deelnemer kon er een zogenaamde Chicken run gereden worden die iets meer tijd koste. Je ziet dat vooral de jeugd duidelijk in haar element is op deze technische onderdelen. Het organisatiecomité weet elke wedstrijd weer andere uitdagingen toe te voegen aan de wedstrijd in Wolphaartsdijk. Vanwege de harde wind aan de boorden van het Veerse Meer waren de lange stukken wat ingekort. De linten waaiden alle kanten op.

Laatst aangepast (maandag 09 mei 2016 12:36)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup Wolphaartsdijk .... de Koningscross

 

WOLPHAARTSDIJK - Aanstaande dinsdag 26 april wordt de tweede wedstrijd van de X-Treme ATB zomercup gereden. Op het parcours "De Schelphoek" heeft het lokale comité een echte "Koningscross" uitgetekend. Het selectieve terrein biedt voldoende mogelijkheden om extra variatie in het parcours aan te brengen. De wedstrijd van verleden jaar trok 94 deelnemers in de diverse categorieën. We hopen dat aantal bij deze editie te mogen overtreffen, ook omdat er de volgende dag toch wat minder mensen moeten werken dan op een "normale" doordeweekse dag.

Laatst aangepast (maandag 25 april 2016 19:59)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2016 vervolgt in Wolphaartsdijk

20160318-1 Affiche X-Treme ATB Zomercup 2016WOLPHAARTSDIJK - De X-Treme ATB Zomercup 2016 krijgt aanstaande dinsdag 26 april haar vervolg in Wolphaartsdijk. De MTB werkgroep Wolphaartsdijk heeft op het gelegenheidsparcours “De Schelphoek” weer een fantastisch leuk rondje in gedachten. Er wordt gestart om 18.00 uur met de jeugdcategorieën, een half uurtje later gevolgd door de Vrouwen en Nieuwelingen en om 19.30 uur zijn de Mannen 17+ en Mannen 40+ aan de beurt voor hun wedstrijd van ca. 60 minuten.

Dus twijfel niet ….. doe gewoon lekker mee!!

Laatst aangepast (vrijdag 22 april 2016 20:50)

 

80 Deelnemers aan start in X-Treme ATB Zomercup Kruiningen 2016

KRUININGEN - Op 1 april is onder stralende omstandigheden de eerste wedstrijd van de X-Treme zomercup gereden. Het organiserende wielercomitee Rentoc heeft in “Den Inkel” een afwisselend parcours uitgezet, met dit jaar ook een extra technische passage erin. Dit was duidelijk een aanwinst in het parcours. De meer technische rijders konden hier duidelijk hun voordeel halen. In totaal stonden 80 bikers aan de start in de verschillende categorieën, en dat is een mooi begin van de X-Treme ATB Zomercup 2016. We hebben spannende wedstrijden gezien, op een snel parcours.

Laatst aangepast (zondag 03 april 2016 13:08)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook