Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


A.s. zaterdag Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017

WOLPHAARTSDIJK - Aanstaande zaterdag (6 mei) wordt in Wolphaartsdijk op het tijdelijke MTB parcours in recreatiegebied "De Schelphoek" het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 verreden.

Iedereen vanaf 6 jaar (in 2017) kan deelnemen. Het kampioenschap wordt georganiseerd door ATB Team X-Treme-werkgroep Wolphaartsdijk i.s.m. TMZ & KNWU.

De wedstrijd wordt aangemerkt als het Open Zeeuws Kampioenschap MTB 2017 voor deelnemers wonend in Zeeland óf lid zijn van een Zeeuwse KNWU vereniging óf lid zijn van TMZ.

Overige bijzonderheden staan vermeld in het REGLEMENT.

Inschrijven kan Zaterdag 6 mei Wolphaartsdijk, parcours “De Schelphoek”. Permanence: Rest./Paviljoen “De Meerkoet”, Schelphoek 3, 4471 NP Wolphaartsdijk;

De organisatie stelt het zéér op prijs indien deelnemers zich vooraf inschrijven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De startvolgorde is voor een deel bepaald op basis van de tijdrit van 11 april in Goes, maar wordt daarna bepaald aan de hand van het tijdstip van (voor)inschrijving.

Laatst aangepast (dinsdag 02 mei 2017 11:55)

 

Nieuwe opzet voor X-Treme ATB Zomercup 2017

GOES - De X-Treme ATB Zomercup wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken. In de nieuwe opzet gaan we proberen om zoveel mogelijk mensen op een leuke manier kennis te laten maken met mountainbiken in wedstrijdverband. Dit doen we door 4 aparte zomeravondwedstrijden te organiseren op de vaste X-Treme trainingsavond op de mountainbike trainingsparcoursen in Goes en Vlissingen. Daarnaast organiseren we 2 “gewone”  mountainbike wedstrijden, waaronder het Open Zeeuws Kampioenschap MTB op 6 mei in Wolphaartsdijk.

Lees meer...

 

Gezellige finalewedstrijd X-Treme ATB Zomercup in Burgh-Haamstede

20160904-9 Zomercup Burgh-Haamstede Start nieuwelingenBURGH-HAAMSTEDE - Op zondag 4 september is op het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westenschouwen de 4e en laatste wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup verreden. Eerdere wedstrijden zijn verreden in Kruiningen, Wolphaartsdijk en het Open Zeeuws kampioenschap in Wemeldinge.

 

 

 

Laatst aangepast (vrijdag 09 september 2016 16:06)

Lees meer...

 

Finale wedstrijd X-Treme ATB Zomercup op 4 september

BURGH-HAAMSTEDE - Op maandag 5 september beginnen de lagere scholen in Zeeland weer en als afsluiting van de zomervakantie organiseren we op zondag 4 september de finale van de X-Treme zomercup 2016. De wedstrijd wordt gereden op het meest veeleisende parcours van Zeeland, onze eigen X-Treme thuisbasis in Westenschouwen op het Patrick Tolhoek MTB parcours.

Laatst aangepast (maandag 29 augustus 2016 13:46)

Lees meer...

 

Mooi podium en sterke winnaars Zomercup/Zeeuws Kampioenschap

20160514-8 Zomercup  OZK Wemeldinge Start Nieuwelingen - foto Cycling PicturesWEMELDINGE - Afgelopen zaterdag is in het Wemeldingse bos het Open Zeeuws kampioenschap Mountainbike verreden. Wielercomité Teamwerk uit Wemeldinge had voor deze wedstrijd een technisch parcours uitgezet met veel draaien en keren. Er zijn 94 renners op de wedstrijd afgekomen, met daarbij ook veel renners die dit jaar nog niet eerder aan de wedstrijden van de X-Treme ATB Zomercup hadden meegedaan. Er stonden veel nationale toppers aan de start! Bert van Gils was speaker afgelopen zaterdag en de jury was in de vertrouwde handen van TMZ.

 

Laatst aangepast (donderdag 19 mei 2016 14:26)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook