Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

X-Treme ATB Zomercup

Deze regionale mountainbikecompetitie bestaat uit 4 tot 6 wedstrijden die van april t/m september op verschillende parkoersen in Zeeland verreden worden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Iedereen, vanaf 6 jaar (in het huidige jaar), met een goede mountainbike en goed passende helm is van harte welkom om mee te doen aan de X-Treme ATB Zomercup wedstrijden. Er wordt gereden in verschillende categorieën waaraan zowel ervaren als onervaren mountainbikers kunnen deelnemen.


X-Treme ATB Zomercup 2018 in voorbereiding; 1e wedstrijd 28 maart

HEINKENSZAND - ATB Team X-Treme wil dit jaar ook weer een X-Treme ATB Zomercup organiseren. Door de samenwerking met TMZ rijden we dit jaar met transponders waardoor de rondetijden later op Mylaps weer terug te vinden zijn. De wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de wielercomités Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge.

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:27)

Lees meer...

 

Vrijwilligers gevraagd voor de X-Treme ATB Zomercup!

HEINKENSZAND - Ook dit jaar willen we weer een X-Treme ATB Zomercup op poten zetten. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en de nodige vergunningen zodat we dit jaar weer een leuke competitie op kunnen zetten. De wielercomitees van Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge hebben aangegeven een wedstrijd te willen organiseren als de vergunningen op orde zijn en verder willen we een wedstrijd organiseren op de MTB parcoursen in Heinkenszand (Stelleplas) en Vlissingen (Weyevliet).

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:26)

Lees meer...

 

Uitslagen X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Het heeft even geduurd maar nu staan dan toch de uitslagen van de X-Treme ATB Zomercup Burgh-Haamstede op de site.

UITSLAGEN

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:30)

 

A.s. zondag ATB Zomercup wedstrijd in Boswachterij Westerschouwen (Burgh-Haamstede)

BURGH-HAAMSTEDE - Aanstaande zondag (3 september) gaan we voor de laatste keer deze zomer een wedstrijdje doen van de X-Treme ATB Zomercup 2017. De wedstrijd wordt gehouden in boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede waar gestart gaat worden vanaf 12.15 uur.
Zoals gebruikelijk kan ingeschreven worden in de tent nabij de start. De route naar het parcours wordt aangegeven.
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg (let op betaald parkeren) vanaf daar is het nog slechts 10 minuutjes lopen of 5 minuutjes fietsen naar de start.

Laatst aangepast (donderdag 31 augustus 2017 12:01)

Lees meer...

 

Verslag X-Treme ATB Zomercup wedstrijd Goes

GOES - Op dinsdag 4 juli is de 4e wedstrijd gereden van de X-Treme ATB Zomercup. Vanaf vroeg in de ochtend zijn Arthur Piso en Dies Moelker samen met een aantal trainers aan de slag gegaan om een technisch rondje uit te zetten. Er is weer heel wat lint gebruikt om het rondje uit te zetten.  Alle uitdagingen op het parcours zaten er in, inclusief een aantal verse tracks net buiten de baan. Alle geleerde techniek moest tijdens de wedstrijd gebruikt worden. De rocky garden zat er in, de zandbak, diverse drops en kort draaiwerk.

Laatst aangepast (vrijdag 07 juli 2017 09:23)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook