Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

JMW en NLcup Burgh-Haamstede

20180806-2 affiche xmcsd-2018 banner webHet "Patrick Tolhoek MTB parcours" in Boswachterij Westerschouwen te Burgh-Haamstede staat weekend bol van MTB wedstrijden op Nationaal niveau. Op zaterdag worden wedstrijden georganiseerd van de Landelijke Jeugd Competitie mountainbike (LJC-MTB) én zijn MTB FUN-klasse wedstrijden voor Mannen en Vrouwen recreanten vanaf 15 jaar aan het programma toegevoegd. Zondag staat in het teken van wedstrijden van de NL MTB-cup voor volwassenen.  De start- en finislocatie op en om het parkeerterrein aan de Adriaan van de Weijdeweg, 4328 PT Burgh-Haamstede. Zie Wedstrijdinformatie

 


Geen excuus om zaterdag niet mee te doen aan X-Treme-Fitland MTB Challenge

GOES - Aanstaaande zaterdag 16 februari 2019 vindt de X-Treme-Fitland MTB Challenge plaats. Ditmaal gaat de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport&Cultuur Zeeland. Er kan gekozen worden voor 30 of 45 km. De route is volledig uitgezet en gaat o.a. over het MTB Parcours ’t Schenge, het Poelbos, deels over de MTB route van Landschapspark Borsele en over het vernieuwde MTB parcours van Stelleplas, waar tevens de tussenstop met bevoorrading plaatsvindt.
 
Het voorspelde weer is fantastisch!!!! Dus wat let je?
 
De start vindt plaats tussen 9.00 en 10.00 uur bij Fitland XL, Geldeloozepad 7, 4463 AJ Goes.
Er kan zowel individueel als in groepsverband worden gereden. 
 
 
 
 
Ter plaatse inschrijven is uiteraard ook mogelijk

Laatst aangepast (donderdag 14 februari 2019 19:26)

 

X-Treme mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2018

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag 1 en zondag 2 september is het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen hét decor voor de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2018. Na het succes van vorig jaar was een nieuwe editie een logisch vervolg.
 
Dit is je kans om eens mee te doen met een Nationale jeugdwedstrijd. Inschrijven kan gewoon ter plaatse. Alle niet licentiehouders van 15 jaar en ouder kunnen op zaterdag starten in de FUN-klasse wedstrijd. Hiervoor aanmelden kan via het aanmeldformulier of ter plaatse.

Laatst aangepast (zaterdag 25 augustus 2018 09:09)

Lees meer...

 

KNWU kalender 2018: X-Treme MTB Challenge Schouwen-Duiveland 2018 op 1 en 2 september

BURGH-HAAMSTEDE – ATB Team X-Treme stelde zich kandidaat voor het weekend van 15-16 september met als uitwijk het weekend van 24-25 maart voor de organisatie van de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland. Beide data zijn het echter niet geworden. Wel staan we nu op de kalender voor het weekend van zaterdag 1 september (LJC-wedstrijd) en zondag 2 september (NL MTB-cup)  Doe je mee als vrijwilliger? Laat het HIER weten. We gaan er weer een gezellige boel van maken!!!

Lees meer voor de volledige kalender!!

Laatst aangepast (zondag 24 december 2017 14:51)

Lees meer...

 

X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland

BURGH-HAAMSTEDE - De kalender voor dit jaar kent een aantal verrassingen. Eerst was het de valtraining, die menigeen in vervoering bracht. Daarna de aankondiging van de Zeeuwse Strand-Avond tocht en de volgende verrassing is de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2017. Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging organiseren wij op zaterdag 25 en zondag 26 maart een nationaal mountainbikeweekend, onder de vlag van de Nationale MTB cup.

Laatst aangepast (vrijdag 27 januari 2017 20:19)

Lees meer...

 

Super geslaagde JMW Burgh-Haamstede 2016

BURGH-HAAMSTEDE - Het klopte deze dag allemaal!! Het begon natuurlijk al bij de mooie weersvoorspellingen die er voor zorgden dat mensen niet de schrik kregen om tijdens het Paasweekend naar Zeeland af te reizen. Een droge dag, de voorspelde stevige wind bleef nog even uit, het voorjaarszonnetje liet zich met regelmaat zien en de temperatuur was gewoon aangenaam. Dát hebben we wel eens anders meegemaakt. Het parcours in Boswachterij Westerschouwen is natuurlijk, buiten kijf, dé grote trekpleister. Oud Nederlands Kampioen MTB Patrick Tolhoek heeft niet voor niets naam aan dit parcours willen verbinden.

Laatst aangepast (woensdag 30 maart 2016 07:43)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook