Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

Organisatie Teams

Organisatie

We hebben momenteel ruim 200 leden van 6 tot .... jaar en elk van hen heeft natuurlijk zo zijn eigen ambities. Waar de één er, zo af en toe, alleen op uit trekt voor een recreatief tochtje in de natuur zal de ander juist gezamenlijk willen deelnemen aan trainingen en toertochten of is zelfs wedstrijdgericht en bezoekt wekelijks regionale- en (inter)nationale wedstrijden.

Niet voor niets vinden wij dan ook dat elke mountainbiker, van jong tot oud, recreatief-, toer-, of wedstrijdgericht, zich moet kunnen thuisvoelen bij het Team X-Treme. Onze organisatie is hierop zo goed mogelijk afgestemd waar het bestuur wordt bijgestaan door enthousiaste teambegeleiders, commissies en vrijwilligers.

Algemeen

X-Treme is op 29 september 1994 opgericht op initiatief van een aantal Zeeuwse mountainbikers. Nog hetzelfde jaar is de vereniging statutair vastgelegd en ingeschreven in het verenigingsregister van de kamer van koophandel.

Sindsdien is X-Treme ook aangesloten bij de KNWU en valt dus onder de reglementen van deze bond. In de loop van de jaren is een goede samenwerking opgebouwd met ZTRC Theo Middelkamp.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit 3 personen te weten voorzitter, secretaris, penningmeester.

Jeugdteam

De jeugd heeft de toekomst en met zo'n 60 rennertjes, in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar, is ons jeugdteam een hele belangrijke pijler onder de vereniging. Hoewel de meeste activiteiten voor alle leden toegankelijk zijn, organiseren de begeleiders van het jeugdteam en activiteiten die op het niveau en de leeftijd van deze groep zijn afgestemd.

Technisch Team

Het Technisch Team is verantwoordelijk voor opleiding en begeleiding van jeugdige mountainbikers en het coördineren van trainingen en toertochten van onze leden.

Begeleiding toerteam

Voor de renners die graag gezamenlijk hun conditie op "toer-niveau" willen houden en regelmatig een toertocht willen rijden worden, wekelijks Zomeravond toertrainingen georganiseerd. De coördinatoren toertochten van de (A)tb en de at(B) teams stellen 2-maandelijks een toertochtkalender samen met tochten in- en buiten de regio en coördineren tevens het vervoer.

Begeleiding wedstrijdteam

Een aantal renners hebben een KNWU licentie en bezoekt regelmatig regionale en (inter)nationale wedstrijden.

Accommodatieteam

De aanleg en het onderhoud van de terreinfietsroutes en het onderhoud van het verenigingsmateriaal is in handen van dit team.

Evenemententeam

Het evenemententeam is verantwoordelijk voor de organisatie van een evenredig aanbod aan activiteiten voor onze leden. Voorbeelden hier van zijn: Zomer- en Wintercup wedstrijden, de Kustmarathon MTB-toertocht en de landelijke Jeugd Mountainbike Wedstrijd.

PR & Sponsorteam

Sport en zaken gaan tegenwoordig hand in hand. Zonder sponsoren kunnen we veel van de activiteiten en faciliteiten wel vergeten. Het sponsorteam is verantwoordelijk voor de sponsorcontacten en verzorgt de verkoop van de teamkleding.

Redactie X-Treme site

De redactie van deze site houdt natuurlijk de informatie op de site zo actueel mogelijk.

Vrijwilligers

Naast de begeleiders en teams kunnen we steevast rekenen op de hulp van leden, ouders van jeugdleden en anderen bij het organiseren van ons jaar programma

Laatst aangepast (dinsdag 05 maart 2013 21:46)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook