<<  Januari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Tot 10 maart GEEN clubtrainingen op het parcours in Goes

GOES - Helaas hebben we de knoop de door moeten hakken: tot 10 maart (NLdoet) trainen we niet meer op het MTB parcours "Het Schenge" in Goes. Vanaf morgen (30-1-2018) is er dus geen training. We geven het de kans te herstellen. De valtraining gaat uiteraard wel door.

 

Ondanks de vorig jaar aangelegde drainage is het trainingsparcours zodanig verzadigd, van al het water wat de afgelopen tijd is gevallen, dat naast slikkerige bikers en bikes het parcours helemaal stuk gereden wordt.

Als alternatief bieden we, vanuit de vereniging, de mogelijkheid om op de zondagen tussen 10.00 en 12.00 uur op het Patrick Tolhoek parcours in Burgh-Haamstede begeleid te fietsen.

Daarnaast zijn er diverse extra activiteiten zoals de X-TREME FITLAND MTB CHALLENGE  toertocht op zaterdag 10 februari a.s. of de Zeeuwse Strandtocht met verlichting op zaterdag 3 maart a.s.

Groepen die op dinsdag zelfstandig willen doortrainen mogen dat, maar niet op het parcours. Dit kan onderling met de trainer geregeld worden.

Met sportieve groet,

Sport Technisch Team

Richard

 

 

X-Treme jeugd in winterrust? No way!

20180127-1 Zwemuitje Port Zélande 2018-bBROUWERSDAM-PORT ZÉLANDE - Eindelijk was het weer zo ver, het jaarlijkse zwemuitje voor alle trainingsgroepen. Met z’n 30’n werd Port Zélande onveilig gemaakt. Helaas had de griep een paar van onze kids van te voren geveld.

 

Het werd een gezellige dag. Iedereen was doorlopend in het water en was al snel hongerig. De "sport"lunch was misschien niet zo gezond maar wel welkom.

 

De wildwaterbaan was de meest gewilde attractie waar ook de trainers regelmatig het slachtoffer werden van springende en hangende X-Tremisten.

Wendy en Arthur organiseerden nog een leuk spel in het buitenbad. Dit wrong de laatste restjes energie uit iedereen. Toch waren er nog restjes genoeg voor een enkeling om vals te spelen. Nou ja, om te winnen mag bijna alles.

 

Dat iedereen moe was bleek wel vlak voor de traditionele groepsfoto, wat een rust. Ik vermoed dat iedereen al vroeg naar bed is gegaan? Allemaal bedankt voor de super dag, nu weer een jaar wachten.

 

 

Laatst aangepast (zondag 28 januari 2018 11:40)

 

Vallen is niet erg... maar het neerkomen

GOES - Vandaag de derde valtraining. Na weer alles herhaald te hebben moest er vandaag ook een koprol voorover gemaakt worden. Zoals van goede fietsers te verwachten valt, viel dat niet mee.

Al snel gaat het naar het ultieme deel van de training, rijdend vallen, en dat ging super. Iedereen heeft de slag te pakken. Op het laatst werd het wel opletten, of je werd naar rechts of naar links van je fiets geduwd of .... je werd niet geduwd en kon door rijden. Dat was voor sommigen een verrassing.

Afsluitend werd de rol voorover van je fiets geoefend. Dat was even slikken. Vooral vrijwillig over je fiets heen duiken die je normaal niet. Maar de training zou de training niet zijn als het niet gelukt zou zijn. Volgende week alweer de laatste keer. Op naar het diploma.

Groetjes Arthur en Richard

 

20180123-1 Valtraining - foto Fam. Piso20180123-2 Valtraining - foto Fam. Piso20180123-3 Valtraining - foto Fam. Piso

Laatst aangepast (woensdag 24 januari 2018 11:04)

 

Met succes tegen de vlakte

GOES - Na vorige week dinsdag zitten we alweer op de helft van de valtraining. Vandaag zijn we, na eerst alles weer herhaald te hebben, voor het eerst écht met de fiets gevallen. De foto’s spreken voor zich. Tegennatuurlijk maar het gaat super. Iedereen pakt het snel op.

We hebben zin in morgen. Dan gaan we verder met alle geleerde bewegingen automatiseren en inslijten én al rijdend vallen.

Groeten Richard en Arthur

20180116-2 Valtraining - foto Fam. Piso20180116-3 Valtraining - foto Fam. Piso

20180116-4 Valtraining - foto Fam. Piso      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 24 januari 2018 11:16)

 

Jeugd ATB Team X-Treme gaat weer zwemmen

PORT ZÉLANDE - De jeugd van ATB Team X-Treme gaat zaterdag 27 januari a.s. weer zwemmen in Port Zélande aan de Brouwersdam. Zie de poster en geef je snel op!!!

20180117-2 Affiche Zwemuitje 2018 

 

Laatst aangepast (dinsdag 23 januari 2018 12:43)

 

Schrijf je nu in voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht

Zoutelande-Burgh - Je kan er maar beter vroeg bij zijn. Voor je het weet schiet je het voorjaar in met alle drukte van dien. De kans is dan wel heel groot dat je pas op het allerlaatste moment denkt aan je inschrijving voor de X-Treme/KustmarathonZeeland MTB toertocht die dit jaar op zaterdag 6 oktober wordt gehouden.

Dan ben je helaas te laat, want de inschrijving sluit op 20 augustus óf zodra de limiet van 1500 deelnemers is bereikt. Inmiddels zijn je al een kleine 600 bikers voorgegaan. Dus schrijf je vandaag nog in op via www.marathonzeeland.nl20180116-1 Kustmarathon MTB - foto SMZ

 

Laatst aangepast (dinsdag 16 januari 2018 13:57)

 

Valtraining valt goed

GOES - Met tien jonge en één iets minder jonge mountainbiker is afgelopen dinsdagavond de valtraining van start gegaan. Onder leiding van Richard en Arthur Piso leren de bikers in 4 lessen van een uur hoe te handelen als je dan toch een keer op je plaat dreigt te gaan. Alles is er op gericht om blessures en kwetsuren te voorkomen. Informatie Richard en Arthur

Laatst aangepast (vrijdag 12 januari 2018 12:03)

Lees meer...

 

Succesvol begin van een nieuwe traditie; de oliebollen-training

20171227-1 Oliebollentraining B

 

BURGH-HAAMSTEDE - 27 december 2017. Volgens de één derde Kerstdag, volgens de ander een winkeldag. Voor ATB Team X-Treme was het echter voor de eerste keer de dag van de oliebollen-training!
Op de parkeerplaats van het Patrick Tolhoek parcours in Haamstede kwamen 48 X-Treme kids, 14 vaders en 8 (assistent) trainers bij elkaar voor de eerste editie van deze nu al nieuwe traditie.

Laatst aangepast (donderdag 28 december 2017 14:58)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook