<<  Maart 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
      
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


X-Treme FITLAND MTB Challenge 2018

20180206-1 Banner X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018GOES - De eerste X-Treme FITLAND MTB Challenge was een modderige, onder zéér zonnige omstandigheden. Zaterdag 10 februari reden 65 liefhebbers de eerste editie van deze mountainbike toertocht door de zak van Zuid Beveland. En met veel plezier.

 

De deelnemers vertrokken tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf FITLAND in Goes voor twee verschillende afstanden van respectievelijk 30 en 45 km. In kleine groepjes vertrokken de bikers van het parkeerterrein van FITLAND onder een stralend zonnetje om de dijkjes van Beveland te gaan verkennen.

Laatst aangepast (maandag 12 februari 2018 20:43)

Lees meer...

 

X-TREME FITLAND MTB CHALLENGE 2018

GOES – In samenwerking met onze sponsor FITLAND XL organiseren we aanstaande zaterdag 10 februari a.s. de eerste editie van deze MTB toertocht rondom Goes en gaande over de MTB parcoursen het Schenge, Stelleplas en het Poelbos. Afstanden 30 en 45 km. met verzorging onderweg, een bike-wash en een warme verrassing bij terugkomst. Geschikt voor jong en oud. Inschrijven ter plaatste.
X-Treme én FITLAND leden betalen op vertoon van het lid-pasje slechts €3,00
Dus Doe mee!! Zegt het voort, zegt het voort !!!!

 

Route 30 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17004346 

Route 45 km: https://connect.garmin.com/modern/course/17048962 

20180119-1 Affiche X-TREME FITLANDXL MTB CHALLENGE 2018

Laatst aangepast (woensdag 07 februari 2018 22:05)

 

NLdoet 2018: DOENERS gevraagd voor onderhoud MTB parcoursen

20180206-1 Logo NLDOETGOES, VLISSINGEN en BURGH-HAAMSTEDE – Zaterdag 10 maart aanstaande staat heel Nederland in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet

 

Ook ATB Team X-Treme heeft dit jaar weer klussen waarbij vrijwilligers hun handen volop uit de mouwen kunnen steken en het leuke is dat je er als mountainbiker ook zelf flink voordeel bij hebt.

 

We gaan dit jaar aan de slag op de locaties Goes, Vlissingen en Burgh-Haamstede om de MTB parcoursen flink aan te pakken zodat we er weer een jaar lang veilig met veel plezier kunnen rijden. Er zijn zelfs plannen om nieuwe trails aan te leggen op de trainingslocaties in Vlissingen en Goes.

 

We kunnen dus op alle locaties veel handjes én gereedschap/materiaal gebruiken en roepen onze leden, ouders en andere “doeners” op om deze klussen gezamenlijk te klaren.

ATB Team X-Treme verzorgt o.a. de coördinatie en uiteraard wordt de inwendige mens van de harde werkers prima verzorgd met tussendoortjes en lunch. Dus daar hoef je je niet druk om te maken! Wat let je en DOE MEE!!

 

Informatie en aanmelden via onderstaande links

Onderhoud MTB parcours "Het Schenge", Goes  

Onderhoud en Upgrade mountainbike parcours Weyevliet, Vlissingen 

Groot onderhoud Patrick Tolhoek MTB parcours Boswachterij Westerschouwen, Burgh-Haamstede

 

20170311-5 NLdoet Onderhoud PT parcours Burgh-Haamstede - foto Jan Slager20170311-9 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader20170311-11 NLdoet Weyevliet parcours - foto Patrick Vader 

Laatst aangepast (dinsdag 06 februari 2018 12:38)

 

Dat viel uitstekend

GOES - Vandaag (dinsdag) alweer de laatste training. In een snel tempo worden de scherpe kantjes er af gehaald en zonder het te weten worden alle deelnemers beoordeeld. Het leek wel een nieuwe rap van Ronny Flex - Stuur Eerst, Stuur Eerst, Stuur Eerst. Daarna zou er een lelijk woord moeten volgen maar hier gingen de duimen omhoog. Super ging het. Jammer dat onze enige volwassen deelnemer voor de griep gevallen was anders was 100% geslaagd. Enfin, nog twee weken herhaling van de groep van afgelopen jaar en dan kan er straks weer een groep een stuk zekerder op de fiets zitten.

Allen sportieve groeten,
Arthur en Richard

20180130-12 Valtraining - foto Fam. Piso

Laatst aangepast (woensdag 31 januari 2018 10:54)

Lees meer...

 

LJC-wedstrijden 2018

PAPENDAL - Woensdag 6 december togen André Goosen en Peter Remijn richting het oosten om ATB Team X-Treme te vertegenwoordigen in het organisatie-overleg LJC 2018.

Hieronder het verslag zodat iedereen op de hoogte kan zijn van eventuele wijzigingen.

De LJC-kalender 2018 en binnekort ook het Reglement zijn te vinden op de speciale LJC pagina:  www.knwu.nl/landelijke-jeugd-competitie

Laatst aangepast (dinsdag 30 januari 2018 12:21)

Lees meer...

 

Tot 10 maart GEEN clubtrainingen op het parcours in Goes

GOES - Helaas hebben we de knoop de door moeten hakken: tot 10 maart (NLdoet) trainen we niet meer op het MTB parcours "Het Schenge" in Goes. Vanaf morgen (30-1-2018) is er dus geen training. We geven het de kans te herstellen. De valtraining gaat uiteraard wel door.

 

Ondanks de vorig jaar aangelegde drainage is het trainingsparcours zodanig verzadigd, van al het water wat de afgelopen tijd is gevallen, dat naast slikkerige bikers en bikes het parcours helemaal stuk gereden wordt.

Als alternatief bieden we, vanuit de vereniging, de mogelijkheid om op de zondagen tussen 10.00 en 12.00 uur op het Patrick Tolhoek parcours in Burgh-Haamstede begeleid te fietsen.

Daarnaast zijn er diverse extra activiteiten zoals de X-TREME FITLAND MTB CHALLENGE  toertocht op zaterdag 10 februari a.s. of de Zeeuwse Strandtocht met verlichting op zaterdag 3 maart a.s.

Groepen die op dinsdag zelfstandig willen doortrainen mogen dat, maar niet op het parcours. Dit kan onderling met de trainer geregeld worden.

Met sportieve groet,

Sport Technisch Team

Richard

 

 

X-Treme jeugd in winterrust? No way!

20180127-1 Zwemuitje Port Zélande 2018-bBROUWERSDAM-PORT ZÉLANDE - Eindelijk was het weer zo ver, het jaarlijkse zwemuitje voor alle trainingsgroepen. Met z’n 30’n werd Port Zélande onveilig gemaakt. Helaas had de griep een paar van onze kids van te voren geveld.

 

Het werd een gezellige dag. Iedereen was doorlopend in het water en was al snel hongerig. De "sport"lunch was misschien niet zo gezond maar wel welkom.

 

De wildwaterbaan was de meest gewilde attractie waar ook de trainers regelmatig het slachtoffer werden van springende en hangende X-Tremisten.

Wendy en Arthur organiseerden nog een leuk spel in het buitenbad. Dit wrong de laatste restjes energie uit iedereen. Toch waren er nog restjes genoeg voor een enkeling om vals te spelen. Nou ja, om te winnen mag bijna alles.

 

Dat iedereen moe was bleek wel vlak voor de traditionele groepsfoto, wat een rust. Ik vermoed dat iedereen al vroeg naar bed is gegaan? Allemaal bedankt voor de super dag, nu weer een jaar wachten.

 

 

Laatst aangepast (zondag 28 januari 2018 11:40)

 

Vallen is niet erg... maar het neerkomen

GOES - Vandaag de derde valtraining. Na weer alles herhaald te hebben moest er vandaag ook een koprol voorover gemaakt worden. Zoals van goede fietsers te verwachten valt, viel dat niet mee.

Al snel gaat het naar het ultieme deel van de training, rijdend vallen, en dat ging super. Iedereen heeft de slag te pakken. Op het laatst werd het wel opletten, of je werd naar rechts of naar links van je fiets geduwd of .... je werd niet geduwd en kon door rijden. Dat was voor sommigen een verrassing.

Afsluitend werd de rol voorover van je fiets geoefend. Dat was even slikken. Vooral vrijwillig over je fiets heen duiken die je normaal niet. Maar de training zou de training niet zijn als het niet gelukt zou zijn. Volgende week alweer de laatste keer. Op naar het diploma.

Groetjes Arthur en Richard

 

20180123-1 Valtraining - foto Fam. Piso20180123-2 Valtraining - foto Fam. Piso20180123-3 Valtraining - foto Fam. Piso

Laatst aangepast (woensdag 24 januari 2018 11:04)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook