<<  Januari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Parkeerterrein sportpark het Schenge klaar ….. Parkeren daar!!!!

GOES - Het parkeerterrein aan het Geldeloozepad is gereed en weer open voor het publiek. Vanuit het beheer van het Sportpark “het Schenge” hebben we het dringende verzoek gekregen om daarvan weer gebruik te gaan maken.

ATB Team X-Treme is het daar helemaal mee eens vanwege onveilige situaties aan het Geldeloozepad die regelmatig ontstaan door de drukte van komende en gaande X-Treme bikers en ouders én de passerende auto’s, fietsers en wandelaars van en naar de wijk en begraafplaats.

Een uitzondering wordt gemaakt voor de vervoerder van het trainingsmateriaal.

Laatst aangepast (zondag 25 maart 2018 09:49)

 

Hinder tijdens herinrichting Westerschans Goes

20180313-1 Schets Westerschans GoesGOES - Ten behoeve van het project Westerschans zal de Westhavendijk en omgeving opnieuw worden ingericht.

 

De civiele werken worden door KWS infra uitgevoerd. Inmiddels is men begonnen met het rooien van bomen.

 

Natuurlijk zullen wij bij het komen en gaan naar het mountainbikeparcours het Schenge hinder kunnen ondervinden door de werkzaamheden.

Wees voorzichtig!!

 

Laatst aangepast (zondag 18 maart 2018 15:12)

 

Omroep Zeeland te gast bij "Onze Club"

GOES – De eerste jeugdtraining na de winterstop én gelijk al weer een drukte van belang op het MTB parcours het Schenge in Goes. Omroep Zeeland was daar in de middag al rond vier uur neergestreken voor de opnamen voor het programma “Onze Club”.

Laatst aangepast (maandag 19 maart 2018 11:44)

Lees meer...

 

Grote bedrijvigheid tijdens NLdoet op MTB parcoursen Goes en Vlissingen

GOES-VLISSINGEN – Het wordt langzamerhand vaste prik om tijdens NLdoet met z’n allen lekker bezig te gaan op de mountainbike parcoursen.
Het was dan ook een drukte van belang op de parcoursen Weyevliet in Vlissingen en Het Schenge in Goes. De werkzaamheden aan het Patrick Tolhoek parcours moesten helaas worden afgelast wegens het ontbreken van voldoende “boseigen” houtsnippers.

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 16:32)

Lees meer...

 

X-Treme ATB Zomercup 2018 in voorbereiding; 1e wedstrijd 28 maart

HEINKENSZAND - ATB Team X-Treme wil dit jaar ook weer een X-Treme ATB Zomercup organiseren. Door de samenwerking met TMZ rijden we dit jaar met transponders waardoor de rondetijden later op Mylaps weer terug te vinden zijn. De wedstrijden worden mede mogelijk gemaakt door de wielercomités Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge.

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:27)

Lees meer...

 

Vrijwilligers gevraagd voor de X-Treme ATB Zomercup!

HEINKENSZAND - Ook dit jaar willen we weer een X-Treme ATB Zomercup op poten zetten. We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen en de nodige vergunningen zodat we dit jaar weer een leuke competitie op kunnen zetten. De wielercomitees van Kruiningen, Wolphaartsdijk en Wemeldinge hebben aangegeven een wedstrijd te willen organiseren als de vergunningen op orde zijn en verder willen we een wedstrijd organiseren op de MTB parcoursen in Heinkenszand (Stelleplas) en Vlissingen (Weyevliet).

Laatst aangepast (zaterdag 17 maart 2018 12:26)

Lees meer...

 

De lente is begonnen! Jeugdtrainingen in Goes vangen aan!!

GOES - Nu het weer, weer beter wordt, de dagen lengen en het parcours onderhanden is genomen tijdens NLdoet, zaterdag 10 maart, beginnen ook de jeugdtrainingen weer op het parcours in Goes.

Aanstaande dinsdag, 13 maart, starten we als vanouds met trainen om 18.30 uur. Tot de zomertijd nog even één uurtje maar vanaf 27 maart alweer anderhalf uur (op de groep van Jürgen na).

Zondag 11 maart is van 10.00-12.00 uur de laatste training in Burgh-Haamstede, pak je kans!

Tijdens de eerste training a.s. dinsdag komt Omroep Zeeland filmen voor “Onze club”. Zorg s.v.p. dat je op tijd bent en trek vooral je ATB Team X-Treme kleding aan.

Allemaal tot zondag (laatste training Burgh-Haamstede) en dinsdag (weer trainen in Goes)

Laatst aangepast (zaterdag 10 maart 2018 18:50)

 

Onderhoudsdag Patrick Tolhoek MTB parcours AFGELAST

BURGH-HAAMSTEDE Als gevolg van véél te weinig beschikbare houtsnippers heeft ATB Team X-Treme helaas moeten beslissen de jaarlijkse onderhoudsdag morgen, zaterdag 10 maart, op het Patrick Tolhoek MTB parcours AF TE GELASTEN.

Voor de derde keer op rij werd deze onderhoudsdag gekoppeld aan NLdoet. De dertig! aangemelde enthousiaste vrijwilligers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Alle voorbereidingen ten spijt, de aanhangers en ander gereserveerd materieel kunnen terug in de schuur.

 

Laatst aangepast (vrijdag 09 maart 2018 13:41)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook