<<  Maart 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
      
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Stem op X-Treme in Rabobank Clubkas Campagne voor containers Goes

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start. De leden van de Rabobank krijgen vandaag (dinsdag) de uitnodiging in de bus om hun stem uit te brengen op hun favoriete deelnemende clubs aan de Rabobank Clubkas Campagne. De stemperiode is van 4 april tot en met 16 april. 

Steun ons en stem op de Zeeuwse mountainbike vereniging X-Treme ofwel ATB Team X-Treme!!!

Naar de STEMBUS

  

Laatst aangepast (woensdag 04 april 2018 11:43)

Lees meer...

 

X-Treme trainers zelf aan de slag op KNWU Kaderdag

PAPENDAL - Dat de X-Treme trainers TOP-gasten zijn wisten we natuurlijk al. Ze staan tenslotte elke week weer paraat om training te geven aan onze youngsters. Vaak zijn ze ook te vinden aan het parcours van een LJC of andere MTB wedstrijd om toe te zien dat de pupillen het geleerde op een goede manier in de praktijk brengen. 

Wat velen niet weten is dat deze toppers zich ook nog eens bijscholen op cursussen, seminairs of clinics van KNWU of wieleracademie om hun kennis, en daarmee ook hun trainersdiploma "UP TO DATE" te houden.

Onlangs zijn ze hiervoor in Papendal op het KNWU hoofdkwartier en trainingscentrum geweest.

20180325-2 KNWU Kaderdag Papendal20180325-3 KNWU Kaderdag Papendal 

Laatst aangepast (dinsdag 03 april 2018 11:22)

 

Weer of geen weer altijd Mountainbike weer

KRUININGEN - DEN INKEL - Regen, modder een koude wind en amper 8 graden op de thermometer. Dit waren de ingrediënten in de eerste wedstrijd van de 21e editie van de “X-Treme ATB Zomercup”. Toch deerde dit de 73 deelnemers niet om met elkaar ten strijde te treken in het Den Inkel bos te Kruiningen.


 

Laatst aangepast (dinsdag 03 april 2018 13:14)

Lees meer...

 

Nieuwe datum Zeeuwse MTB Strandtocht; zaterdag 19 mei

20180409-1 banner zeeuwse strandtocht met verlichting 19 mei 2018350SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Organisatie van de Zeeuwse MTB Strandtocht heeft na de afgelasting van de "Avondtocht met verlichting" op 3 maart een nieuwe datum bepaald. De tocht zal nu op zaterdag 19 mei aanstaande worden verrreden. Het vertrek is om 22.00 uur bij Van der Eijk Tweewielerspecialist in Serooskerke.

Het was even zoeken naar een geschikte datum. De zonsondergang is een factor maar even belangrijk is het getij op een tocht als deze.

Zaterdag 19 mei (Pinksterweekend) kwam als beste datum uit de bus en met het verschuiven van de starttijd naar 22.00 uur komt het fietsplezier op deze MTB tocht helemaal in orde.

De inschrijving is reeds opengesteld.

 

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:47)

 

X-Treme ATB Zomercup 2018 start woensdag in Kruiningen

KRUININGEN - Met de eerste wedstrijd op woensdag 28 maart in Kruiningen gaat voor het 21e achtereenvolgende jaar de “X-Treme ATB Zomercup” van start. Deze Zeeuwse mountainbikecompetitie bestaat dit jaar weer uit 5 wedstrijden van maart t/m september die op verschillende leuke parkoersen in Zeeland worden verreden. Het ongedwongen karakter en de gezellig/sportieve sfeer staan al jaren garant voor een flinke dosis Zeeuws mountainbikeplezier.

Laatst aangepast (zaterdag 24 maart 2018 14:05)

Lees meer...

 

Parkeerterrein sportpark het Schenge klaar ….. Parkeren daar!!!!

GOES - Het parkeerterrein aan het Geldeloozepad is gereed en weer open voor het publiek. Vanuit het beheer van het Sportpark “het Schenge” hebben we het dringende verzoek gekregen om daarvan weer gebruik te gaan maken.

ATB Team X-Treme is het daar helemaal mee eens vanwege onveilige situaties aan het Geldeloozepad die regelmatig ontstaan door de drukte van komende en gaande X-Treme bikers en ouders én de passerende auto’s, fietsers en wandelaars van en naar de wijk en begraafplaats.

Een uitzondering wordt gemaakt voor de vervoerder van het trainingsmateriaal.

Laatst aangepast (zondag 25 maart 2018 09:49)

 

Hinder tijdens herinrichting Westerschans Goes

20180313-1 Schets Westerschans GoesGOES - Ten behoeve van het project Westerschans zal de Westhavendijk en omgeving opnieuw worden ingericht.

 

De civiele werken worden door KWS infra uitgevoerd. Inmiddels is men begonnen met het rooien van bomen.

 

Natuurlijk zullen wij bij het komen en gaan naar het mountainbikeparcours het Schenge hinder kunnen ondervinden door de werkzaamheden.

Wees voorzichtig!!

 

Laatst aangepast (zondag 18 maart 2018 15:12)

 

Omroep Zeeland te gast bij "Onze Club"

GOES – De eerste jeugdtraining na de winterstop én gelijk al weer een drukte van belang op het MTB parcours het Schenge in Goes. Omroep Zeeland was daar in de middag al rond vier uur neergestreken voor de opnamen voor het programma “Onze Club”.

Laatst aangepast (maandag 19 maart 2018 11:44)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook