<<  Januari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Supergezellige Zeeuwse MTB Strandtocht- Avondtocht met verlichting

SEROOSKERKE-WESTKAPELLE - Was het het late tijdstip, was het de zaterdag of was het vanwege het Pinksterweekend? We weten het niet maar feit was dat er vorige week zaterdag (19 mei) slechts 34 deelnemers aan de start stonden van de 2e editie van de Zeeuwse MTB Strandtocht- Avondtocht met verlichting. De bikers die er wél waren kregen een prachtige tocht voorgeschoteld vanaf de start bij Van der Eijk tweewielerspecialist in Serooskerke naar de finish bij Café-Restaurant Kasteel van Batavia in Westkapelle waar een dampende kop soep en een Jutterbitter gereed stond.

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:47)

Lees meer...

 

Zaterdag 26 mei MORTIERE TOERTOCHT voor het Jeugdsportfonds

20180521-1 Logo Mortiere toertocht 2018MIDDELBURG - De Mortiere Toertocht is een jaarlijks terugkerend fietsevenement voor het goede doel. Met de tocht wordt geld ingezameld voor het Jeugdsportfonds Zeeland. De afgelopen vier  jaar heeft de organisatie al €26.000 aan dit doel kunnen overhandigen.

Iedereen die het leuk vindt om te fietsen, kan meedoen aan de Mortiere Toertocht. De wielertoertocht van ongeveer 30, 60, 90 en 120 km vindt plaats op zaterdag 26 mei.


FIETS MEE EN GEEF ZEEUWSE KINDEREN EEN KANS OM TE SPORTEN !

 

Laatst aangepast (maandag 21 mei 2018 09:20)

Lees meer...

 

A.s. zaterdag Zeeuwse MTB strand-avondtocht met verlichting

SEROOSKERKE(W)-WESTKAPELLE - Mountainbike avondtocht langs de Zeeuwse kust
Na een winderige maar zéér succesvolle editie van 2017 wordt op zaterdag 19 mei 2018 de tweede editie georganiseerd van de avontuurlijke Zeeuwse MTB avondtocht. Deze editie zou eigenlijk plaatsvinden op zaterdag 3 maart, maar kon wegens gladheid op de wegen niet doorgaan. (foto Lex de Meester).
 
20180516-3 Foto MTB avondtocht 2017 Lex de Meester

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:47)

Lees meer...

 

Foutje in poster inschrijftijd ter plaatse Zeeuwse MTB Strandtocht

SEROOSKERKE (Walcheren) - De op de poster vermelde "vanaf" tijd voor het inschrijven ter plaatse bleek verkeerd overgenomen te zijn. In plaats van 18.00 uur moet dit 21.00 uur zijn.

Inmiddels is de digitale poster aangepast.

Laatst aangepast (dinsdag 15 januari 2019 13:47)

 

Sportieve Zomercup wedstrijd in Vlissingen

 

VLISSINGEN - Het was een prachtige dag om een wedstrijd te rijden voor de X-Treme ATB Zomercup. Deze keer in Weijevliet, Vlissingen. Een paar jaar geleden is daar een leuk gevarieerd parcours aangelegd, en de deelnemers moesten dit keer rekening houden met veel draaien en keren.

 

Laatst aangepast (woensdag 16 mei 2018 09:45)

Lees meer...

 

Hulp gezocht voor Zomercup wedstrijden!!

VLISSINGEN - Voor de zomercupwedstrijden in Vlissingen (dinsdag 15 mei) en Heinkenszand (dinsdag 19 juni) zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Voor beide wedstrijden heeft zich al 1 vrijwilliger opgegeven als parcoursbouwer en we hebben ook al een vrijwilliger voor de inschrijving, maar we willen graag nog minimaal 2 personen erbij voor het uitzetten van het parcours en uiteraard het opruimen na de wedstrijd.

 
Je bent welkom vanaf 16.00 uur en het opruimen duurt ongeveer 1 uur na het einde van de laatste wedstrijdronde. Ook als je enkel kunt klaarzetten of opruimen ben je meer dan welkom!
 
Opgeven kan door een kort mailtje naar Coördinator Zomercup
 
Bedankt, ook namens de ca. 50 jeugddeelnemers die we verwachten op beide wedstrijdavonden!

 

Meivakantie .... even geen jeugdtrainingen, daarna weer vol gas

GOES-VLISSINGEN - Zoals gebruikelijk zijn in schoolvakanties geen mountainbike jeugdtrainingen. We zijn dus even dicht, de trainers hebben vakantie en doen weer nieuwe energie en ideeën op voor de trainingen.

De eerstvolgende training in Goes is dinsdag 8 mei, aanvang 18.30 uur en in Vlissingen woensdag 9 mei aanvang 17.00 uur tot 18.30 uur.

In Goes is er ook weer enige ruimte in de trainingsgroepen. Weliswaar nog steeds met enige vingers aan de pols. Kinderen dienen o.a. naar de mening van de trainers voldoende fietsvaardig te zijn en niet gehinderd te worden door andere "dringende" zaken die de komst naar trainingen in de weg staan. Kortom een wat strenger aanname beleid. De eerstvolgende introductietraining is dinsdag 8 mei. Hiervoor aanmelden altijd via de teamcoördinator.

Gewijzigde trainingstijden Vlissingen

Je leest het goed. Na de vakantie veranderen de trainingstijden op het Weyevlietparcours in Vlissingen. Vanwege gewijzigde werkzaamheden van de trainer worden de trainingstijden aangepast en zal er getraind worden van 17.00 uur tot 18.30 uur. Mocht je idee hebben om te assisteren bij de trainingen, meld het aan de trainer.

Laatst aangepast (woensdag 25 april 2018 11:20)

 

Fantastisch resultaat Rabobank Clubkas Campagne

20160401-2 Logo Rabobank clubkas 2016GOES – De Rabobank Clubkas Campagne heeft voor ATB Team X-Treme maar liefst het fantastische bedrag opgebracht van €519,25 t.b.v. de realisatie het realiseren van een berging voor het trainingsmateriaal op het MTB parcours Sportpark “Het Schenge”.

Daarmee zijn we één van de beter scorende clubs in deze campagne en dat zegt iets over het enthousiasme van onze leden en sympathisanten.

Laatst aangepast (vrijdag 20 april 2018 13:20)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook