<<  Maart 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
      
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours

BURGH-HAAMSTEDE - Na een goed gesprek met Staatsbosbeheer heeft het onderhouds team van ATB Team X-Treme besloten om de meest noodzakelijke delen van het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen alsnog aan te pakken. De langdurige droogte maakt het er helaas niet beter op.

 

Laatst aangepast (woensdag 18 juli 2018 10:01)

Lees meer...

 

De pot op!

20180718-1 De pot opHet belang van een helm tijdens mtb-trainingen en wedstrijden.
 
 

Mountainbiken is een prachtige sport. We kunnen er niet alleen al onze energie in kwijt, maar trainen er ook onze vaardigheden, skills en technieken mee. Of je nu een professioneel mountainbiker bent of af en toe de bossen onveilig maakt, het dragen van een goede passend helm is van levensbelang. Zeker tijdens het mountainbiken in de natuur worden we nog wel eens geconfronteerd met de grillen van moeder natuur.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 18 juli 2018 09:42)

Lees meer...

 

FAN-en CREW kleding ATB Team X-Treme vanaf nu te koop

HEINKENSZAND – Eindelijk is het dan zover. Op veler verzoek hebben we een programma FAN- en CREW kleding samengesteld. Verkrijgbaar in UNI- KIDS- én DAMES uitvoeringen. Voor alle duidelijkheid; het is géén wielerkleding, maar kleding wat je draagt als je eens niet op de fiets zit.

Alle FAN’s van ATB Team X-Treme, dus leden, (groot)ouders, broers, zussen, vrienden enz. enz. kunnen de FAN-kleding bestellen via de Zeeuwse Clubshop.

Laatst aangepast (dinsdag 10 juli 2018 16:52)

Lees meer...

 

Voor in de agenda: Familiedag en Clubkampioenschap 2018

GOES – Niet meer weg te denken is onze jaarlijkse Familiedag. Gezellig met elkaar sporten tijdens de clubkampioenschappen en aansluitend het aansteken van de vuren voor een hapje (en een drankje). De werkgroep is druk bezig het programma samen te stellen.

De Familiedag/clubkampioenschap is op zaterdag 8 september a.s.

Laatst aangepast (dinsdag 10 juli 2018 14:58)

 

Drukke bedoening tijdens laatste jeugdtrainingen groep Goes

HEINKENSZAND - Het was afgelopen dinsdag 3 juli) een drukte van jewelste tijdens de laatste jeugdtraining voor de zomervakantie van de “Goese” trainingsgroepen. De trainingen waren verplaatst naar Heinkenszand om te gaan trainen op het nieuwe MTB parcours Stelleplas en aansluitend de nieuwe FAN- en CREW kleding te kunnen passen en/of te bestellen.

Lees meer...

 

Uitnodiging en aanmelden X-Treme MTB Jeugdkamp (12-plus)

VLISSINGEN - Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een X-Treme MTB jeugdkamp gepland voor de X-Treme jeugd vanaf 12 jaar van zaterdag 13 t/m maandag 15 oktober.
 
De keuze is dit jaar gevallen op Eupen in de Belgische Ardennen. We overnachten weer in een jeugdherberg. Vanuit de jeugdherberg kunnen we gelijk aansluiten op een drietal pittige MTB routes, die in alle richtingen lopen. Als we uitgekeken zijn op de routes in Eupen, dan zijn er in de omgeving nog genoeg mooie alternatieven.

Laatst aangepast (woensdag 04 juli 2018 12:39)

Lees meer...

 

Eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup groot succes!

HEINKENSZAND - Aan de oevers van de Stelleplas naast het vakantiepark “Hof van Zeeland” in Heinkenszand werd de 4e wedstrijd van de ATB Zomercup verreden. Na maanden voorbereiding was het parcours gereed om te worden ingewijd.  Met 73 deelnemers was er weer een grote groep mountainbikers van jong tot oud die  met veel plezier de competitie met elkaar opzochten.

Laatst aangepast (vrijdag 22 juni 2018 09:11)

Lees meer...

 

Aanstaande dinsdag eerste "Hof van Zeeland" ATB Zomercup

HEINKENSZAND - Op dinsdagavond 19 juni wordt de eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup gereden op het nieuwe ATB-parcours rondom de Stelleplas in Heinkenszand. Dit is de 4e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup. De vorige 3 wedstrijden zijn gereden op de parcoursen in Kruiningen, Wolphaartsdijk en Vlissingen. Op woensdag 5 september wordt de finale van de zomercup verreden op het parcours in Wemeldinge.

Laatst aangepast (zondag 17 juni 2018 10:10)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook