<<  Januari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
  
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


Uitnodiging en aanmelden X-Treme MTB Jeugdkamp (12-plus)

VLISSINGEN - Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een X-Treme MTB jeugdkamp gepland voor de X-Treme jeugd vanaf 12 jaar van zaterdag 13 t/m maandag 15 oktober.
 
De keuze is dit jaar gevallen op Eupen in de Belgische Ardennen. We overnachten weer in een jeugdherberg. Vanuit de jeugdherberg kunnen we gelijk aansluiten op een drietal pittige MTB routes, die in alle richtingen lopen. Als we uitgekeken zijn op de routes in Eupen, dan zijn er in de omgeving nog genoeg mooie alternatieven.

Laatst aangepast (woensdag 04 juli 2018 12:39)

Lees meer...

 

Eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup groot succes!

HEINKENSZAND - Aan de oevers van de Stelleplas naast het vakantiepark “Hof van Zeeland” in Heinkenszand werd de 4e wedstrijd van de ATB Zomercup verreden. Na maanden voorbereiding was het parcours gereed om te worden ingewijd.  Met 73 deelnemers was er weer een grote groep mountainbikers van jong tot oud die  met veel plezier de competitie met elkaar opzochten.

Laatst aangepast (vrijdag 22 juni 2018 09:11)

Lees meer...

 

Aanstaande dinsdag eerste "Hof van Zeeland" ATB Zomercup

HEINKENSZAND - Op dinsdagavond 19 juni wordt de eerste “Hof van Zeeland” ATB Zomercup gereden op het nieuwe ATB-parcours rondom de Stelleplas in Heinkenszand. Dit is de 4e wedstrijd van de X-Treme ATB Zomercup. De vorige 3 wedstrijden zijn gereden op de parcoursen in Kruiningen, Wolphaartsdijk en Vlissingen. Op woensdag 5 september wordt de finale van de zomercup verreden op het parcours in Wemeldinge.

Laatst aangepast (zondag 17 juni 2018 10:10)

Lees meer...

 

X-Treme Jeugd 12-min is op kamp in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De jongste jeugd is op kamp en dat ze het naar hun zin hebben is wel te zien op deze paar foto's. Naast het fietsen onder leiding van de Mellow bikers in de bossen rond Bergen op Zoom stond natuurlijk ook "lol" maken op het programma. Ook is het klimbos bezocht om alles eens vanaf grote hoogte te bekijken. 

 

20180615-1 Jeugdkamp 12-min20180615-2 Jeugdkamp 12-min20180615-3 Jeugdkamp 12-min20180615-4 Jeugdkamp 12-min20180615-5 Jeugdkamp 12-min

Laatst aangepast (zondag 17 juni 2018 11:05)

 

Hard gewerkt op het MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Er is door Wouter en Leonard weer hard gewerkt om het lange gras langs de tracks te lijf te gaan met bosmaaiers. Eerdaags komen ook de schapen van Kaljouw Landschapbeheer weer hun werk doen en gaan dan o.a. de distels te lijf.

20180606-1 Wouter en Leonard bosmaaien Weyvliet - foto Wouter Amsterdam

Goed werk mannen!!!

 

 

Laatst aangepast (zondag 17 juni 2018 11:04)

 

Hinder en bereikbaarheid MTB parcours "het Schenge"

GOES - Werkzaamheden aan het project Westerschans nabij het Fitland Goes en het MTB parcours MTB parcours sportpark "het Schenge" brengen vanzelfsprekend hinder met zich mee.
 
Afgelopen weken zijn de fundering en eerste lagen asfalt van de nieuwe wegen aangebracht. Daarnaast is men druk bezig geweest allerlei kabels en leidingen te verleggen. Aan de ringbaan zijn voorbereidende werkzaamheden getroffen voor een nieuwe kruising naar de Zaagmolenstraat.
 
Hieronder volgen de komende werkzaamheden, die invloed hebben op de bereikbaarheid van Fitland Goes en het MTB parcours:
 
Week 24
  • Woensdag 13 juni wordt er vanaf 23.00 uur een nieuwe asfaltlaag aangebracht voor de in- en uitrit van het parkeerterrein. 
  • Donderdag 14 juni worden er putranden aangebracht. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar, maar dit geeft wel overlast.
  • Vrijdag 15 juni is vanaf 20.00 uur de ringbaan vanaf afslag Goes Noord tot aan de brug afgesloten. Fitland Goes en het MTB parcours zijn bereikbaar via de ringbaan vanaf de Praxis en langs het kanaal vanuit Wilhelminadorp. De afsluiting van de ringbaan duurt tot maandagochtend 18 juni 6.00 uur, vanaf die tijd zijn Fitland Goes en het MTB parcours bereikbaar via de nieuwe weg!
 

Laatst aangepast (woensdag 06 juni 2018 15:08)

 

Hinder MTB parcours Weyevliet

VLISSINGEN - Waterschap Scheldestromen wil aanstaande vrijdag (8 juni) het talud van de watergang langs de Sloeweg gaan maaien i.v.m. herprofilering van het talud.
De week er op zullen die werkzaamheden plaats gaan vinden zowel aan de kant van het tankstation als de kant van het mountainbike parcours.
 
Zij gaan een nieuwe mat aanbrengen tegen het afkalven van het talud en zullen alle vrijkomende grond weer in het talud verwerken.
Zoals de gemeente nu inschat blijven werkzaamheden op afstand van het van het parcours en valt er geen of weinig hinder te verwachten.
 
Daarnaast wil CSW Bestevaêr tijdens hun jaarlijkse sportdag op dinsdag 26 juni 2018 tussen 8.00 uur en 15.00 uur op het veld naast het schoolplein een stormbaan neerleggen.
Deze dag/tijden is toegang in dit deel van het terrein voor anderen niet mogelijk. De overige delen van het terrein zijn overigens gewoon toegankelijk.
 
 

Laatst aangepast (woensdag 06 juni 2018 14:50)

 

MTB Jeugdtraining Goes van vanavond AFGELAST

GOES - De X-Treme weermannen hebben de live beelden bekeken en ingeschat dat juist tijdens de training de kans op zwaar onweer heel groot is. Te gevaarlijk dus.

Vandaar dat de jeugdtraining voor vanavond wordt AFGELAST

Laatst aangepast (dinsdag 29 mei 2018 15:14)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook