<<  Februari 2019  >>
 zo  ma  di  wo  do  vr  za 
     
  
Mededelingen

LET OP TEKEN!
Regelmatig krijgen we een  
melding dat bikers gebeten
zijn door een besmette teek.

Wees steeds alert en 
bij twijfel ....
raadpleeg je huisarts.

Lees meer in deze folder.

Dit mag je niet missen!


by AG

20131108 KNWU Vereniging van het jaar 2013Welkom op de website van

ATB Team X-Treme

Hét platform voor mountainbikend Zeeland

  


X-Treme vrijwilligers gevraagd voor de Opening van mtb-route Landschapspark Borsele

HEINKENSZAND - Op zondag 30 september opent wethouder Witkam van de gemeente Borsele de nieuwe Mountainbikeroute door Landschapspark Borsele. ATB Team X-Treme, Wielervereniging Vitesse uit Heinkenszand en de gemeente Borsele organiseren deze feestelijke opening. Na de opening om 09.00 uur wordt een toertocht georganiseerd over het nieuwe parcours. Kijk voor meer informatie over de tocht op de website van Borsele beweegt (www.borselebeweegt.nl) of op de facebookpagina van MTB toertocht Landschapspark Borsele. Het inschrijfgeld van de toertocht is bestemd voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Lees meer...

 

UITNODIGING voor de traditionele ATB Team X-Treme familiedag en clubkampioenschap!

GOES - Op zaterdag 8 september organiseert ATB Team X-Treme net als afgelopen jaren de Familiedag en natuurlijk kom jij ook!. We starten op deze dag met de clubkampioenschappen (ook voor volwassen) en sluiten af met een barbecue. Dit alles op ons eigen MTB-parcours aan het Geldeloozepad, Goes. Het hele gezin is van harte welkom!
 
 

Laatst aangepast (maandag 27 augustus 2018 21:46)

Lees meer...

 

X-Treme mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2018

BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdag 1 en zondag 2 september is het Patrick Tolhoek mountainbikeparcours in Boswachterij Westerschouwen hét decor voor de X-Treme Mountainbike Challenge Schouwen-Duiveland 2018. Na het succes van vorig jaar was een nieuwe editie een logisch vervolg.
 
Dit is je kans om eens mee te doen met een Nationale jeugdwedstrijd. Inschrijven kan gewoon ter plaatse. Alle niet licentiehouders van 15 jaar en ouder kunnen op zaterdag starten in de FUN-klasse wedstrijd. Hiervoor aanmelden kan via het aanmeldformulier of ter plaatse.

Laatst aangepast (zaterdag 25 augustus 2018 09:09)

Lees meer...

 

Gevonden op MTB parcours Weyevliet Vlissingen

VLISSINGEN - Schaaphoeder Kaljouw heeft op het Weyevliet MTB parcours een fietscomputer en een zonnebril gevonden. Wie is er iets verloren?

Laat het even weten onder vermelding van het merk en/of bijzonderheden aan het secretariaat

Laatst aangepast (dinsdag 31 juli 2018 08:58)

 

Milan Vader 3e op het EK mountainbike

GRAZ (OOSTENRIJK) - Milan Vader is zondag 3e geworden tijdens de Europese kampioenschappen mountainbike in de categorie U23. Na zijn pech tijdens het NK mountainbike van vorige week in Apeldoorn, was hij erg gebrand op een goed resultaat in het Oostenrijkse Graz.

Zaterdag tijdens de trainingen gaf hij al aan over goede benen te beschikken, ondanks een klein valletje, waarmee hij enkele ribben licht kneusde.   

20180729-1 Podium EK U23 3e Milan Vader

Laatst aangepast (zondag 29 juli 2018 20:31)

Lees meer...

 

Natuurlijk onderhoud aan Weyevliet parcours Vlissingen

20180719-1 Onderhoud WeyevlietVLISSINGEN - Terwijl de clubzaken voor een deel stil liggen vanwege de zomervakantie gaat het onderhoud aan het Weyevliet terrein toch gewoon door. Een flinke kudde schapen heeft inmiddels de strijd aangebonden met het lange gras en vooral ook de distels.

 

Omdat hiervoor steeds een ander deel van het terrein wordt afgezet is het parcours even minder toegankelijk.

 

 

Laatst aangepast (zaterdag 21 juli 2018 10:15)

Lees meer...

 

Onderhoud aan het Patrick Tolhoek MTB parcours

BURGH-HAAMSTEDE - Na een goed gesprek met Staatsbosbeheer heeft het onderhouds team van ATB Team X-Treme besloten om de meest noodzakelijke delen van het Patrick Tolhoek MTB parcours in boswachterij Westerschouwen alsnog aan te pakken. De langdurige droogte maakt het er helaas niet beter op.

 

Laatst aangepast (woensdag 18 juli 2018 10:01)

Lees meer...

 

De pot op!

20180718-1 De pot opHet belang van een helm tijdens mtb-trainingen en wedstrijden.
 
 

Mountainbiken is een prachtige sport. We kunnen er niet alleen al onze energie in kwijt, maar trainen er ook onze vaardigheden, skills en technieken mee. Of je nu een professioneel mountainbiker bent of af en toe de bossen onveilig maakt, het dragen van een goede passend helm is van levensbelang. Zeker tijdens het mountainbiken in de natuur worden we nog wel eens geconfronteerd met de grillen van moeder natuur.

 

 

 

Laatst aangepast (woensdag 18 juli 2018 09:42)

Lees meer...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

twitter facebook